Filety z mořských i sladkovodních ryb

Amur bílý, filet Ctenopharyngodon idella CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Česká republika Způsob produkce: chov Cena: 36 Kč / 100 g

Kapr obecný, filet bez kostí Cyprinus carpio CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Česká republika Způsob produkce: chov

Sumeček africký, filet Clarias gariepinus CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Česká republika Způsob produkce: chov Cena: 36 Kč / 100 g

Treska tmavá, filet bez kůže Pollachius virens CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Dánsko Způsob produkce: uloveno v moři, vlečné sítě Cena: 44 Kč / 100 g

Losos obecný (atlanský), filetSalmon salarCENA JE ZA 100 g FILETU, doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobuPůvod: NorskoZpůsob produkce: chovCena: 59 Kč / 100 g

Mořská vlk, filet Dicentrarchus labrax CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Chorvatsko Způsob produkce: chov Cena: 69 Kč / 100 g

Pražma královská,filet Sparus aurata CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Chorvatsko Způsob produkce: chov Cena: 69 Kč / 100 g

Štika obecná, filet Esox lucius CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Česká republika Způsob produkce: chov

Candát obecný, filet Sander lucioperka CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Česká republika Způsob produkce: chov

Halibut grónský, filet Reinhardtius hippoglossoides CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Grónsko Způsob produkce: uloveno v moři, vlečné sítě Cena: 79 Kč / 100 g

Štikozubec obecný (hejk), filet Merluccius merluccius JEDNOTKA JE 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Francie Způsob produkce: lov, loveno na udici Cena: 79 Kč / 100 g

Treska obecná, svíčková Gadus morhua CENA JE ZA 100 g FILETU Doporučená porce pro dospělého je 150 - 200 g filetu na osobu Původ: Island Způsob produkce: uloveno v moři, vlečné sítě Cena: 99 Kč / 100 g